Zorgeloos op zomervakantie met een stralende glimlach

De zomervakantie staat alweer voor de deur! De meeste vakanties zijn al gepland en je kijkt waarschijnlijk al uit naar de tijd die je doorbrengt op prachtige bestemmingen. Of je nu kiest voor een zonnige strandvakantie, een avontuurlijke reis door de bergen of gewoon lekker thuis ontspant, één ding is zeker: je wilt genieten met een stralende glimlach. Bij tandprothetische praktijk van veen helpen we je graag om je gebit in topconditie te brengen voordat je op vakantie gaat.

Waarom een afspraak maken voor je vakantie?

Een gezonde en stralende glimlach draagt niet alleen bij aan je zelfvertrouwen, maar zorgt er ook voor dat je zonder zorgen kunt genieten van je vakantie. Hier zijn enkele redenen waarom het verstandig is om een afspraak te maken voordat je op reis gaat:

  1. Preventie is beter dan genezen Het is altijd beter om eventuele gebitsproblemen te voorkomen dan om ze te laten verergeren tijdens je vakantie. Een controlebezoek kan helpen om kleine problemen op te sporen en direct aan te pakken, zodat je onbezorgd kunt genieten.
  2. Vermijd ongemak tijdens je reis Gebitsproblemen kunnen pijnlijk en ongemakkelijk zijn. Door vooraf een afspraak te maken, voorkom je dat je tijdens je vakantie te maken krijgt met pijnlijke situaties die je vakantieplezier kunnen bederven.
  3. Een frisse adem en een stralende glimlach Een schoon en gezond gebit zorgt voor een frisse adem en een stralende glimlach. Dit geeft je extra zelfvertrouwen tijdens sociale momenten op vakantie, zoals diners, feestjes en ontmoetingen met nieuwe mensen.

Onze diensten

Bij tandprothetische praktijk van veen bieden we een breed scala aan tandprothetische diensten aan om ervoor te zorgen dat je gebit in topconditie is. Hieronder lichten we enkele van onze belangrijkste diensten toe.

Kunstgebitten

Een kunstgebit is een vervanging voor je natuurlijke tanden en kiezen. Het is belangrijk dat je kunstgebit goed past en comfortabel zit. Bij tandprothetische praktijk van veen maken we kunstgebitten op maat die perfect aansluiten op jouw behoeften. Of je nu een volledig kunstgebit nodig hebt of een gedeeltelijke prothese, wij zorgen ervoor dat je met een stralende glimlach op vakantie kunt gaan.

Klikgebitten

Een klikgebit is een kunstgebit dat vastklikt op implantaten in je kaak. Dit type gebit biedt extra stabiliteit en comfort, waardoor je zorgeloos kunt eten, praten en lachen. Als je problemen hebt met je huidige gebit of op zoek bent naar een stabielere oplossing, kan een klikgebit de perfecte keuze voor jou zijn. Onze ervaren tandprothetici begeleiden je door het hele proces, van het plaatsen van de implantaten tot het aanpassen van het gebit.

Implantaten

Implantaten zijn kunstwortels die in je kaak worden geplaatst en dienen als basis voor een kroon, brug of kunstgebit. Ze bieden een duurzame en stabiele oplossing voor ontbrekende tanden. Bij tandprothetische praktijk van veen gebruiken we de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat je implantaten perfect passen en lang meegaan. Met implantaten kun je vol vertrouwen je vakantie tegemoet zien, wetende dat je gebit er fantastisch uitziet en functioneert.

Andere tandprothetische diensten

Naast kunstgebitten, klikgebitten en implantaten bieden we ook andere tandprothetische diensten aan, zoals:

  • Reparatie en onderhoud: Als je gebit beschadigd is of niet meer goed past, kunnen we het snel en vakkundig repareren of aanpassen.
  • Rebasen: Dit is het opnieuw aanpassen van de basis van je gebit, zodat het weer perfect past.

Onze werkwijze

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van de prothese werkt de tandprotheticus zelf, of samen met andere tandtechnici, aan je nieuwe gebit. Of het nu gaat om een volledig kunstgebit, een frameprothese of een overkappingsprothese op wortels of implantaten, wij ontzorgen je graag en kijken samen met jou naar de beste oplossing voor je gebit. Daarnaast vinden we het belangrijk om de juiste nazorg te leveren. Als je gebit toe is aan onderhoud of reparatie of als je ergens over twijfelt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je zorgeloos op vakantie met een mooie glimlach? Maak dan nog voor de tijd een afspraak bij tandprothetische praktijk van veen. Onze deskundige en gekwalificeerde behandelaars staan klaar om je te helpen. We bieden uitgebreide oplossingen voor al je tandprothetische behoeften en streven altijd naar de hoogste tevredenheid van onze patiënten.

Plan je afspraak nu en ga zorgeloos op vakantie: inschrijven als patiënt

Waarom kiezen voor tandprothetische praktijk van veen?

  • Deskundige en gekwalificeerde behandelaars: Ons team bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in tandprothetiek.
  • Uitgebreide oplossingen: We bieden een breed scala aan behandelingen om aan al je gebitsbehoeften te voldoen.
  • Tevredenheid met geduld: We nemen de tijd om naar je te luisteren en de beste oplossing voor je te vinden, zodat je tevreden bent met het resultaat.

Geniet van je vakantie met een stralende glimlach. Wij zorgen ervoor dat je gebit in topconditie is, zodat je onbezorgd kunt genieten van je welverdiende rust. Tot ziens bij tandprothetische praktijk van veen!

AFSPRAAKFORMULIER

Na het verzenden van dit formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om een gewenste datum en tijd af te stemmen en de afspraak te bevestigen.

Spoed? Dan kunt u het beste even bellen met: 0592 – 268 989. We staan u gedurende onze openingstijden direct te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram!