Patiënt doorverwijzen

De mondzorg is continu in beweging en daarbij verandert de werkwijze. Steeds meer tandartspraktijken in de regio sturen patiënten naar ons door voor specialistische prothethiek. Zo houdt de tandarts zich gerichter bezig met de mond en het onderhoud van uw gebit.

Daardoor ontstaan er meer specialistische en zelfstandige zorgverleners in de mondzorg zoals de tandprotheticus en de mondhygiëniste. De tandprotheticus en tandtechnieker kunnen op deze manier nog beter op de specifieke wensen voor ieder gebit inspelen.

Onze werkwijze

Wij verzorgen het gehele traject van de afdrukname, het aanmeten en het vervaardigen van uw prothetische voorziening tot en met de nazorg van uw gebit. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van de prothese werkt de tandprotheticus zelf of samen met andere tandtechnici aan uw gebit.

Of het nu gaat om een volledig kunstgebit, een gedeeltelijke prothese, een frameprothese of een overkappingsprothese op wortels of implantaten. Wij ontzorgen u graag en kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit.

De juiste nazorg

De juiste nazorg

We vinden het erg belangrijk om de juiste nazorg te leveren. Wij voeren in overleg met u een jaarlijkse of tweejaarlijkse controle uit, u wordt daarvoor opgeroepen. U kunt bij ons ook terecht voor reparaties of rebasing van uw gebit. Als u last heeft van uw gebit of ergens over twijfelt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Zorgverzekeraars

Wij kunnen u ook helpen met de afwikkeling van vergoedingen met zorgverzekeraars. Wij informeren u tijdens een afspraak graag over de verschillende mogelijkheden. Hier vindt u alvast meer informatie over vergoedingen van zorgverzekeraars.

Zorgverzekeraars

Doorverwijzen als huisarts, tandarts of kaakchirurg?

Bent u zelf huisarts, tandarts of kaakchirurg, dan gaan wij graag met u in gesprek over het doorverwijzen van een patiënt. Wij geven uw daarbij schriftelijke terugkoppeling voor het zorgdossier van de patiënt. U kunt contact opnemen via 0592 – 268 989 of info@tppvanveen.nl.

Volg ons op Facebook en Instagram!