Behandelingen

In onze moderne praktijk voeren wij alles uit onder één dak. Van het vervaardigen van de prothetiek in ons eigen laboratorium tot het aanmeten van de prothese en het behandelen en repareren ervan.

Ons specialistische team werkt volgens de nieuwste technieken en met moderne apparatuur aan uw gebit. Wij kunnen o.a. de volgende behandelingen voor u verzorgen.

Protheses

Protheses

Protheses vervangen één of meerdere tanden of uw hele gebit. Wij kunnen u helpen met verschillende protheses.

Klikgebit

Klikgebit (implantaatprothese)

Dankzij de implantaten waar het klikgebit op wordt vastgeklikt, blijft de prothese wel goed zitten.

Reparatie

Reparatie

Wij zorgen ervoor dat u spoedig geholpen bent, een herstelling is binnen 2 uur weer gerepareerd.

Rebasing

Rebasing

In de loop der tijd slinken uw kaken. Dit is een natuurlijk proces. Ongemakken worden geleidelijk merkbaar. 

Nazorg

Nazorg

Wij vinden het erg belangrijk om de juiste nazorg te leveren voor gebitsprotheses, klikgebitten en implantaten.

Wat kunnen wij nog meer verzorgen?

Bleeklepels

Wilt u graag wittere tanden? Wij kunnen een passende mal voor uw gebit ontwikkelen waarmee u zelf het bleken van uw tanden kunt verzorgen.

Nightguard

Heeft u ’s nachts last van tandenknarsen of het klemmen van uw kaken (bruxisme)? Wij kunnen een nightguard voor u ontwikkelen om dit tegen te gaan.

Gebitsbeschermers

Wij ontwikkelen tevens gebitsbeschermers op maat voor sporten als hockey, (kick)boksen, basketbal of rubgy. We kunnen dit zowel voor kinderen als volwassenen verzorgen.

Wat kunnen wij nog meer verzorgen?
Wij ontzorgen

Wij ontzorgen

Wij verzorgen voor u het gehele traject, van aanvragen tot nazorg. Mocht het zo zijn dat uw behandeling bij de zorgverzekeraar moet worden aangevraagd, dan verzorgen wij dit ook voor u. Tevens regelen wij de financiële afwikkeling bij uw zorgverzekeraar.

Nieuwste techniek & moderne apparatuur

Er wordt gewerkt volgens de laatste technieken en met moderne apparatuur. Door regelmatige bijscholing en cursussen blijft het team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken.

Hierdoor kan u de best mogelijke zorg geboden worden en een prothese geleverd worden die aan alle moderneeisen en wensen voldoet.

Afspraak maken

Wij helpen u graag om uw gebit in optimale conditie te houden. U kunt voor informatie of het maken van een afspraak altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0592 – 268 989 of het afspraakformulier.

Volg ons op Facebook en Instagram!