Tandprothetische Praktijk van Veen in Assen & Haren

De praktijk is in 2007 opgericht door Berry van Veen. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een gerenommeerd adres waar alle prothetiek in eigen huis wordt aangemeten en vervaardigd. Wij werken iedere dag met veel plezier en zorg aan uw glimlach!

Een hecht team

Binnen de praktijk werken we met een hecht team aan u gebit. De praktijk wordt geleid door Berry van Veen, een tandprotheticus met jarenlange ervaring. Samen met een specialistisch team kunnen de meeste behandelingen in onze eigen praktijk worden uitgevoerd. Daarnaast werken we samen met tandarts-implantologen en kaakchirurgen in Assen en Groningen.

Tandprotheticus

Tandprotheticus

Een tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses (kunstgebitten).

Tandtechnisch Centrum Haren

Tandtechnisch Centrum Haren

Tandtechnisch Centrum Haren helpt de huisarts, tandarts en kaakchirurg bij de realisatie van gebitsprotheses of bij doorverwijzing van patiënten.

Medewerkers

Medewerkers

Ons team is gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen en behandelen van protheses, klikgebitten en implantaten.

Patiënt doorverwijzen

Patiënt doorverwijzen

Steeds meer tandartspraktijken in de regio sturen patiënten naar ons door voor specialistische prothethiek.

Afspraak maken

Afspraak maken

U kunt op deze pagina uw gegevens invullen om een afspraak te maken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Inschrijven als patiënt

Inschrijven als patiënt

Schrijf u in via het formulier op de pagina. Na het verzenden van dit formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuwste techniek & moderne apparatuur

Er wordt gewerkt volgens de laatste technieken en met moderne apparatuur. Door regelmatige bijscholing en cursussen blijft het team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke zorg bieden en een prothese leveren die aan alle moderne eisen en wensen voldoet.

Ook beschikken wij in de praktijk over een volledig ingerichte CadCam-afdeling met eigen scanners, freesmachine en 3d-printers. Met behulp van deze apparatuur kunnen wij alle gegevens over uw gebit digitaal opslaan en zorgen dat deze veilig bewaard blijfven voor de toekomst. Mocht het voorkomen dat er een acute wijziging of vervanging van het gebit noodzakelijk is, dan kunnen wij aan de hand van deze gegevens snel een nieuwe prothese produceren.

Nieuwste techniek & moderne apparatuur
Tandverzekering

Tandverzekering

Tandprothetische Praktijk van Veen heeft contracten met de meeste grote zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor heeft u de garantie van de best mogelijke vergoeding en een hoge kwaliteitsnorm die door uw zorgverzekeraar getoetst wordt.

Ook kan bij de meeste zorgverzekeraars de volledige financiële afhandeling voor u verzorgd worden, waardoor u zelf geen declaraties hoeft in te dienen. Wij informeren u tijdens een afspraak graag over de vergoedingen bij uw zorgverzekeraar. Hier vindt u alvast meer informatie over vergoedingen.

Afspraak maken

Wij helpen u graag om uw gebit in optimale conditie te houden. U kunt voor informatie of het maken van een afspraak altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0592 – 268 989 of het afspraakformulier

Volg ons op Facebook en Instagram!