Kosten

Wij krijgen vaak vragen over de kosten van tandheelkundige behandelingen en vergoedingen daarvan  door zorgverzekeraars. Hieronder lichten wij één en ander toe over de kosten. Op een aparte pagina vindt u informatie over vergoedingen door zorgverzekeraars.

Infomedics

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en u kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

> Ga naar www.infomedics.nl.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van een betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen.

Betalingsregeling Infomedics

Controleer de status van uw betaling. Ga naar de website van Infomedics. De rekeningchecker staat direct bovenaan de webpagina. Vul het 13-cijferige nummer in dat op uw rekening staat en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.