Advies

Indien u een of meerdere van onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan is het tijd om een afspraak te maken met Tandprothetische Praktijk van Veen voor een vrijblijvend advies. 

  • Heeft u regelmatig pijnklachten?
  • Zit uw gebit los?
  • Heeft u zwarte randen om uw tanden?
  • Zijn uw mondhoeken regelmatig ontstoken?
  • Heeft u een ingevallen gezicht?
  • Breekt uw gebit regelmatig?

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij proberen zo goed mogelijk te antwoorden op veelgestelde vragen over onze praktijk en behandelingen.

Kosten

Kosten

Het versturen en innen van onze rekeningen wordt verzorgd door Infomedics, een professioneel en betrouwbaar bedrijf op dit gebied.

Brochures

Brochures

In onze brochures geven we meer specifieke informatie over protheses, klikgebitten en implantaten en zaken die daarbij belangrijk zijn.

Klachten

Klachten

Wij werken met uiterste zorg aan uw gebit, maar het kan voorkomen dat u klachten ervaart. Neemt u dan vooral contact met ons op!

Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars

De zorgverzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen.

Werkwijze

Bij het eerste bezoek worden uw persoonlijke gegevens, uw medicijngebruik en gegevens over uw gezondheid doorgesproken.

Heeft u al een prothese, dan wordt deze samen met uw mondholte nauwlettend gecontroleerd. Afhankelijk van deze diagnose kunnen wij u adviseren omuw prothese aan te passen of te vernieuwen. Als besloten wordt tot het maken van een nieuwe prothese, dan wordt deze in een aantal fasen vervaardigd.

Werkwijze
Aantal behandelingen

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen en de tijdsduur hiervan kan in sommige situaties afwijken. In elk geval dient u een aantal keren voor behandeling naar onze praktijk te komen.

Wij werken ondertussen in ons eigen laboratorium aan uw nieuwe prothese, die doorlopend aan uw persoonlijke wensen wordt aangepast.

Kennis & opleidingen

Wij zijn aangesloten bij 2 brancheverenigingen en alle medewerkers hebben specialistische opleidingen gevolgd.

Esthetisch oogpunt

Wij vinden het bij alle behandelingen die we uitvoeren enorm belangrijk om met u mee te denken vanuit esthetischoogpunt. De uitstraling van uw gebit is onze grootste zorg.

Afspraak maken

Wij helpen u graag om uw gebit in optimale conditie te houden. U kunt voor informatie of het maken van een afspraak altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0592 – 268 989 of het afspraakformulier.