Door tandtechniek een lente vol glimlachen bij Tandprothetische Praktijk van Veen

De lente is aangebroken en dat betekent dat de natuur tot leven komt met prachtige bloemen en warme zonnestralen. Bij Tandprothetische Praktijk van Veen vinden we dat een stralende glimlach net zo belangrijk is als de bloesems die bloeien. Daarom willen we deze lente iedereen helpen met tandtechniek om hun glimlach te laten stralen.

Onze Missie: Glimlachen verspreiden

Bij Tandprothetische Praktijk van Veen streven we ernaar om mensen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten door middel van een stralende glimlach. Of het nu gaat om het aanmeten van een kunstgebit, klikgebit of implantaten, wij zijn er om onze patiënten te ondersteunen bij het bereiken van een gezond en mooi gebit.

Assen en Haren: Onze Thuisbasis

Met vestigingen in Assen en Haren zijn we trots om onze gemeenschappen te dienen en onze patiënten te helpen een glimlach te bereiken waar ze trots op kunnen zijn. Onze ervaren tandprothetici staan klaar om persoonlijke zorg en hoogwaardige behandelingen te bieden aan al onze patiënten.

Een afspraak maken

Wil je deze lente werken aan een stralende glimlach? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Tandprothetische Praktijk van Veen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te verwelkomen en je te helpen het zelfvertrouwen te herstellen dat gepaard gaat met een gezonde en stralende glimlach.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan een lente vol glimlachen!

AFSPRAAKFORMULIER

Na het verzenden van dit formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om een gewenste datum en tijd af te stemmen en de afspraak te bevestigen.

Spoed? Dan kunt u het beste even bellen met: 0592 – 268 989. We staan u gedurende onze openingstijden direct te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram!