Logo TTC Haren

Tandtechnisch Centrum Haren is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en herstellen van allerlei gebitsprotheses.

U kunt hierbij denken aan een volledige prothese, implantaten, een partiële prothese of een frameprothese. Ook voor reparatie, rebasing, anti-snurk apparatuur, knarsplaten en gebitsbeschermers bent u bij ons aan het juiste adres. We ondersteunen u als tandarts, huisarts of kaakchirurg graag bij de technische ontwikkeling. Ook kunnen wij u volledig ontzorgen wanneer u de patiënt naar ons doorverwijst. Telefonisch zijn we te bereiken via: 050 – 851 55 43.

 

Moderne technieken

Tandtechnisch Centrum Haren beschikt over de nieuwste technieken en werkt met de beste materialen. Voor het maken van implantaten gebruiken we de nieuwste CAD-CAM technieken. Zo kunnen we het beste resultaat voor de gebitsprothese van uw patiënt behalen.
 

Voordelen samenwerking

Een voordeel van de samenwerking met ons laboratorium is de rechtstreekse communicatie en de hoge kwaliteit van ons product. Zo kunnen wij u als huisarts, tandarts of kaakchirurg optimaal ontzorgen en kan uw patiënt de juiste zorg ontvangen.

Moderne technieken
Bent u zelf huisarts, tandarts of kaakchirurg?

Bent u zelf huisarts, tandarts of kaakchirurg?

U kunt dan de technische realisatie van allerlei soorten gebitsprotheses aan ons uitbesteden.
 

Doorverwijzen van patiënten

Daarnaast kunnen wij u ook volledig ontzorgen wanneer u de patiënt naar ons doorverwijst. Wij gaan dan graag met u in gesprek over het doorverwijzen van een patiënt. Wij geven uw daarbij schriftelijke terugkoppeling voor het zorgdossier.

Wilt u met ons samenwerken?

U kunt voor meer informatie altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@ttc-haren.nl.

Telefonisch zijn we te bereiken via: 050 – 851 55 43.

Volg ons op Facebook en Instagram!

Tandprothetische Praktijk van Veen in Haren

Tegelijkertijd met het laboratorium starten we ook met Tandprothetische Praktijk Haren, in hetzelfde pand. Wij geloven erin dat de kennis en kunde van het laboratorium en de praktijk elkaar versterken.

Met de praktijk bieden we cliënten die via andere kanalen dan de tandarts komen een laagdrempelige toegang tot een nieuwe of aangepaste prothese. Daarnaast kunnen we het gehele proces van A tot Z voor u verzorgen: in geval van drukte en in geval van urgente of heel specifieke situaties zouden cliënten ook bij ons terecht kunnen. Uw cliënt profiteert vervolgens van onze snelle en specialistische dienstverlening.

Tandprothetische Praktijk van Veen in Haren