Kunstgebit

Alles wat je moet weten over kunstgebit in Assen

Tandprothetische Praktijk van Veen: Uw specialist in Assen en Haren

Welkom bij Tandprothetische Praktijk van Veen, dé specialist in het op maat ontwikkelen en behandelen van hoogwaardige kunstgebitten, klikgebitten en implantaten. Met vestigingen in Assen en Haren staan we klaar om u te voorzien van de beste zorg en service op het gebied van tandprothetiek.

Onze expertise

Als ervaren professionals op het gebied van tandprothetiek begrijpen we het belang van een goed passend en comfortabel kunstgebit. Ons team van deskundige tandprothetici en tandtechnici beschikt over de nodige kennis, ervaring en vaardigheden om u te helpen bij het verkrijgen van een kunstgebit dat perfect bij u past.

Diensten die wij aanbieden

Bij Tandprothetische Praktijk van Veen bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan, waaronder:

1. Kunstgebitten

Of u nu op zoek bent naar een volledig kunstgebit of een partiële kunstgebit, wij kunnen u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Onze kunstgebitten worden op maat gemaakt om perfect te passen en comfortabel te zitten.

2. Klikgebitten

Klikgebitten, ook wel bekend als implantatendragers, bieden een stabiele en duurzame oplossing voor mensen die last hebben van loszittende prothesen. Met behulp van implantaten worden klikgebitten stevig verankerd in de kaak, waardoor ze niet verschuiven tijdens het eten of praten.

3. Implantaten

Implantaten zijn een innovatieve oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden en het herstellen van functionaliteit en esthetiek van het gebit. Onze tandprothetici zijn gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten en het vervaardigen van implantatengedragen prothesen.

Het proces van het verkrijgen van een kunstgebit

Het verkrijgen van een kunstgebit bij Tandprothetische Praktijk van Veen omvat verschillende stappen, waaronder:

– Consultatie en onderzoek

Tijdens het eerste consult zal een van onze tandprothetici een uitgebreid onderzoek van uw mond uitvoeren, inclusief het nemen van afdrukken en het maken van röntgenfoto’s.

– Maatwerk

Op basis van de verzamelde informatie zal een op maat gemaakt behandelplan worden opgesteld, waarin alle aspecten van uw specifieke situatie worden meegenomen.

– Vervaardiging en plaatsing

Na goedkeuring van het behandelplan zal uw kunstgebit worden vervaardigd in ons eigen tandtechnisch laboratorium. Vervolgens zal het worden geplaatst en aangepast om ervoor te zorgen dat het perfect past en comfortabel zit.

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van een kunstgebit in Assen of Haren? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen en behoeften op het gebied van tandprothetiek.

AFSPRAAKFORMULIER

Na het verzenden van dit formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om een gewenste datum en tijd af te stemmen en de afspraak te bevestigen.

Spoed? Dan kunt u het beste even bellen met: 0592 – 268 989. We staan u gedurende onze openingstijden direct te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram!