Tandprothetische Praktijk Van Veen: Ruimte voor Nieuwe Patiënten

Bij tandprothetische praktijk van veen zijn we verheugd om te melden dat we ruimte hebben voor nieuwe patiënten. Ons team van deskundige tandprothetici en tandtechnici staat klaar om u te helpen met hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen voor uw gebit. Of het nu gaat om een kunstgebit, klikgebit of implantaten, bij ons bent u aan het juiste adres. In deze blog bespreken we waarom u voor ons zou moeten kiezen en hoe u zich direct kunt inschrijven als patiënt.

Waarom kiezen voor tandprothetische praktijk van veen?

Specialist in kunstgebitten, klikgebitten en implantaten

Onze praktijk is gespecialiseerd in het ontwikkelen en plaatsen van kunstgebitten, klikgebitten en implantaten. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw gebit zowel functioneel als esthetisch voldoet aan uw verwachtingen.

Persoonlijke zorg

Vanaf uw eerste bezoek tot het plaatsen van uw prothese, zorgen wij ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u altijd weet wat er gebeurt en wat u kunt verwachten tijdens de behandeling.

Uitstekende nazorg

Na het plaatsen van uw prothese stopt onze zorg niet. Wij bieden uitgebreide nazorgdiensten, waaronder onderhoud en reparatie van uw prothese. Mocht u vragen of zorgen hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Deskundige en gekwalificeerde behandelaars

Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde tandprothetici en tandtechnici die gepassioneerd zijn over hun vak. Zij werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt.

Uitgebreide oplossingen

Bij tandprothetische praktijk van veen bieden we een breed scala aan oplossingen voor uw gebitsproblemen. Of u nu een volledig kunstgebit, een frameprothese of een overkappingsprothese op wortels of implantaten nodig heeft, wij hebben de expertise en de middelen om u te helpen.

Tevredenheid met geduld

Uw tevredenheid is onze prioriteit. We nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en een oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw behoeften. We werken geduldig en nauwgezet om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw behandeling.

Direct inschrijven als patiënt

Wilt u zich direct inschrijven als patiënt bij tandprothetische praktijk van veen? Het proces is eenvoudig en snel. Klik op de volgende link om het inschrijfformulier in te vullen: direct inschrijven.

Ons inschrijfproces

Wanneer u zich inschrijft, vragen we om enkele basisgegevens om uw dossier aan te maken. Na ontvangst van uw inschrijving, nemen we contact met u op om een eerste afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak bespreken we uw behoeften en stellen we een behandelplan op dat perfect bij u past.

Veelgestelde vragen over het inschrijven

Wat heb ik nodig voor de inschrijving?
U heeft alleen uw persoonlijke gegevens nodig om het inschrijfformulier in te vullen. Tijdens uw eerste afspraak bespreken we uw medische geschiedenis en eventuele eerdere tandheelkundige behandelingen.

Hoe lang duurt het voordat ik een afspraak kan maken?
Na uw inschrijving nemen we binnen enkele dagen contact met u op om een afspraak in te plannen. We streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Kan ik mijn afspraak online plannen?
Op dit moment kunt u zich online inschrijven, en wij nemen vervolgens contact met u op om de afspraak te bevestigen. In de toekomst hopen we een volledig online planningssysteem te implementeren.

Onze diensten

Bij tandprothetische praktijk van veen bieden we een breed scala aan tandprothetische diensten. Hier zijn enkele van onze belangrijkste behandelingen:

Kunstgebitten

Kunstgebitten zijn een uitstekende oplossing voor mensen die al hun natuurlijke tanden hebben verloren. Wij bieden zowel volledige als gedeeltelijke kunstgebitten aan, die comfortabel zitten en er natuurlijk uitzien.

Voordelen van een kunstgebit

  • Verbetert uw uiterlijk en zelfvertrouwen
  • Maakt het makkelijker om te eten en te spreken
  • Ondersteunt de gezichtsspieren en voorkomt een ingevallen gezichtsuitdrukking

Klikgebitten

Een klikgebit is een gebit dat wordt vastgeklikt op implantaten in de kaak. Dit type gebit biedt meer stabiliteit en comfort dan een traditioneel kunstgebit.

Voordelen van een klikgebit

  • Biedt meer stabiliteit en voorkomt dat het gebit verschuift
  • Vergroot het comfort tijdens het eten en spreken
  • Is eenvoudig te reinigen en te onderhouden

Implantaten

Implantaten zijn kunstwortels die in de kaak worden geplaatst en dienen als basis voor verschillende soorten protheses, zoals kronen, bruggen en kunstgebitten.

Voordelen van implantaten

  • Biedt een vaste basis voor protheses
  • Voorkomt botverlies in de kaak
  • Ziet er natuurlijk uit en voelt natuurlijk aan

Onze werkmethode

Bij tandprothetische praktijk van veen werken we volgens een beproefde methode die gericht is op het leveren van de best mogelijke zorg voor onze patiënten. Hier is een overzicht van onze werkmethode:

Eerste consultatie

Tijdens uw eerste bezoek voeren we een grondige evaluatie van uw gebit uit. We bespreken uw medische geschiedenis, uw behoeften en uw verwachtingen. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke situatie.

Ontwikkeling van de prothese

Onze tandprothetici en tandtechnici werken nauw samen om uw prothese te ontwikkelen. Of het nu gaat om een volledig kunstgebit, een klikgebit of een implantaat, wij zorgen ervoor dat uw prothese perfect past en er natuurlijk uitziet.

Plaatsing van de prothese

Na de ontwikkeling van uw prothese plannen we een afspraak voor de plaatsing. We zorgen ervoor dat de prothese comfortabel zit en goed functioneert. Eventuele aanpassingen worden ter plaatse gedaan om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent.

Nazorg en onderhoud

Wij bieden uitgebreide nazorgdiensten om ervoor te zorgen dat uw prothese in optimale conditie blijft. Of u nu een aanpassing, reparatie of onderhoud nodig heeft, wij staan altijd voor u klaar.

Conclusie

Bij tandprothetische praktijk van veen zetten we ons in voor uw glimlach. Met onze gespecialiseerde diensten en persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u de best mogelijke zorg krijgt. Schrijf u vandaag nog in via onze website en ontdek hoe wij u kunnen helpen aan een stralende glimlach.

Wilt u zich direct inschrijven als patiënt? Volg dan deze link: direct inschrijven.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen!

Contactgegevens

Tandprothetische Praktijk van Veen
Assen en Haren
info@tppvanveen.nl
Telefoon: 06-12345678

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk!

AFSPRAAKFORMULIER

Na het verzenden van dit formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om een gewenste datum en tijd af te stemmen en de afspraak te bevestigen.

Spoed? Dan kunt u het beste even bellen met: 0592 – 268 989. We staan u gedurende onze openingstijden direct te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram!