Koningsdag: Laat je glimlach stralen met Tandprothetische Praktijk van Veen!

Op Koningsdag draait alles om feest, gezelligheid en natuurlijk een stralende glimlach! Bij Tandprothetische Praktijk van Veen in Assen en Haren zijn we er trots op om onze gemeenschap te helpen om zelfverzekerd en stralend te lachen, elke dag van het jaar.

Een Koninklijke glimlach voor iedereen

Koningsdag is een tijd van viering en saamhorigheid, en wij geloven dat iedereen het verdient om met trots te glimlachen. Of je nu deelneemt aan de festiviteiten in Assen, Haren, of elders, zorg ervoor dat je straalt met een gezond en mooi gebit.

Laat Tandprothetische Praktijk van Veen je helpen

Bij Tandprothetische Praktijk van Veen staan we klaar om je te helpen met al je tandheelkundige behoeften, van kunstgebitten tot implantaten. Ons ervaren team van professionals streeft ernaar om elke patiënt de best mogelijke zorg te bieden, zodat je vol vertrouwen kunt lachen en genieten van alle festiviteiten.

Maak een afspraak en straal

Wil je jouw glimlach laten stralen als nooit tevoren? Maak vandaag nog een afspraak bij Tandprothetische Praktijk van Veen en ontdek hoe we je kunnen helpen om een gezond en stralend gebit te bereiken. Want op Koningsdag en elke dag daarna verdien je het om zelfverzekerd en gelukkig te zijn!

Oranje Boven! 🍊👑

Tandprothetische Praktijk van Veen
Assen & Haren

AFSPRAAKFORMULIER

Na het verzenden van dit formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om een gewenste datum en tijd af te stemmen en de afspraak te bevestigen.

Spoed? Dan kunt u het beste even bellen met: 0592 – 268 989. We staan u gedurende onze openingstijden direct te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram!