De werkmethode van tandtechnicus Tandprothetische Praktijk Van Veen

Onze aanpak: van consultatie tot prothese

Bij Tandprothetische Praktijk Van Veen – tandtechnicus assen staat uw glimlach centraal. Vanaf het allereerste bezoek tot het moment dat uw prothese geplaatst wordt, zet onze tandprotheticus zich persoonlijk in om aan uw nieuwe gebit te werken. Of het nu gaat om een kunstgebit, frameprothese, of een overkappingsprothese op wortels of implantaten, wij streven naar de beste oplossing voor uw gebit.

Persoonlijke aandacht en maatwerk

Onze werkwijze draait om persoonlijke aandacht en maatwerk. We beginnen altijd met een grondige huidanalyse en intake om uw specifieke behoeften te begrijpen. Vervolgens stellen we samen met u een behandelplan op dat past bij uw wensen en de gezondheid van uw gebit.

Nazorg: uw gebit, onze prioriteit

Nazorg is voor ons van essentieel belang. Wij zorgen ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt, zelfs nadat uw prothese is geplaatst. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, of gewoon om uw twijfels weg te nemen, wij staan altijd voor u klaar.

Direct inschrijven als patiënt

Wilt u zich direct inschrijven als patiënt bij Tandprothetische Praktijk Van Veen? Volg dan deze link: Inschrijven als patiënt

Bij Tandprothetische Praktijk Van Veen in Assen combineren we expertise met een persoonlijke benadering om uw glimlach te herstellen en te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

#tandtechnicus #assen #tandprothese #tandtechniek #nazorg #maatwerk #inschrijven

AFSPRAAKFORMULIER

Na het verzenden van dit formulier nemen we op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om een gewenste datum en tijd af te stemmen en de afspraak te bevestigen.

Spoed? Dan kunt u het beste even bellen met: 0592 – 268 989. We staan u gedurende onze openingstijden direct te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram!