Medewerkers

Hieronder stellen onze medewerkers zich aan u voor. We werken samen met diverse tandarts-implantologen en kaakchirurgen in Assen en Groningen.

Berry van Veen

Berry van Veen

Praktijkeigenaar & Tandprotheticus

Berry is de oprichter van, en drijvende kracht achter, de praktijk. Al sinds 2007 werkt Berry vol passie aan de gebitten van onze patiënten.

“Het is iedere keer weer een uitdaging om protheses op maat te maken met een hoge kwalitatieve standaard. Ik haal de meeste voldoening uit een tevreden patiënt die met een glimlach de deur uit gaat.”

Marc Beuving

Marc Beuving

Tandtechnieker

“In de praktijk houd ik me bezig met het vervaardigen van alle, uit de mond te nemen, prothetische voorzieningen. Te denken valt daarbij aan volledige protheses, frameprotheses en overkappingsprotheses op wortels of implantaten, waaronder het ‘klikgebit’.

Ik ben sinds 2017 werkzaam in de praktijk en zie mijn werk nog echt als een ambacht. Het is mooi om dagelijks bezig te zijn om onze patiënten een stralende lach te bezorgen.”

Renate Eissens

Renate Eisses

Baliemedewerkster

“Als u contact zoekt met de praktijk ben ik uw eerste aanspreekpunt voor vragen of het maken van een afspraak. Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt zodat de tandprotheticus en tandtechnieker hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Sinds 2018 ben ik de spin in het web van de praktijk. De interactie met de mensen en het op hun gemak stellen is wat mij het meeste aanspreekt in deze functie.“